Αυτοκίνητο

Ερευνούμε για εσάς τις καλύτερες ασφαλιστικές προτάσεις, σας τις παρουσιάζουμε μέσα από τους συνεργάτες και εσείς αποφασίζετε ανάλογα τις ανάγκες σας! Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη για το όχημά σας.
Σας προσφέρουμε ευέλικτα και ολοκληρωμένα προγράμματα για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, ώστε να μπορείτε να «έχετε το κεφάλι σας ήσυχο» για ό,τι κι αν συμβεί.
Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική και απαγορεύεται ρητά από το νόμο να κυκλοφορεί οποιοδήποτε όχημα δίχως ασφάλιση, στους Ελληνικούς δρόμους.
Ακόμα κι όταν αγοράζετε ένα καινούργιο όχημα από την αντιπροσωπεία, δεν σας αφήνουν να αποχωρήσετε αν δεν δούνε πρώτα το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας.
Η επιλογή λανθασμένης ασφαλιστικής εταιρείας ή ακόμα και καλύψεων, μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο οικονομικό σφάλμα.
Με μια λάθος επιλογή ασφαλιστικής εταιρείας θα καταλήξετε στο να πληρώνετε αρκετά χρήματα κάθε μήνα, δίχως τις αντίστοιχες καλύψεις

Κατοικία

Η ασφάλεια σπιτιού για σεισμό αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη και βασικότερη κάλυψη στην ασφάλεια οικίας. Με την συγκεκριμένη κάλυψη προστατεύετε το σπίτι σας έναντι ζημιών και καταστροφών που θα προκύψουν από έναν ενδεχόμενο σεισμό.
Προστατέψτε τα περιουσιακά σας στοιχεία από απροσδόκητους κινδύνους, επιλέγοντας σήμερα το ασφαλιστικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει! 
Χτίζουμε την περιουσία μας με προσπάθεια, επιμονή και υπομονή. Αυτά όμως εκτίθενται ανά πάσα στιγμή σε κινδύνους. Για αυτό, λοιπόν, είναι σημαντικό να την προστατέψουμε.
Εξασφαλίστε την ηρεμία σας, με τα σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα για την περιουσία που έχουμε σχεδιάσει για εσάς και απολαύστε την κάθε σας στιγμή.


Ειδικά σχεδιασμένα ασφαλιστικά προγράμματα για να καλύπτουν πλήρως κάθε σας ανάγκη, είτε είστε ιδιοκτήτης είτε ενοικιαστής κύριας ή εξοχικής κατοικίας που βρίσκεται στην Ελλάδα.. Ασφαλίζουμε επίσης αντικείμενα μεγάλης αξίας που μπορεί να περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο του σπιτιού σας, όπως κάλυψη κοσμημάτων, πίνακες ζωγραφικής. Για αυτή τη κατηγορία σας προσφέρουμε ειδικά συμβόλαια κάλυψης κατά παντός κινδύνου.

Προγράμματα Υγείας

Η ασφάλεια υγείας είναι πλέον απαραίτητη τόσο ως συμπληρωματική στη δημόσια ασφάλιση όσο και ως ανεξάρτητη.
Η Υγεία είναι ένα από τα τρία πολυτιμότερα αγαθά σε αυτόν τον κόσμο (μαζί με την ελευθερία και τη νεότητα) της οποίας την αξία και την πολυτιμότητα την συνειδητοποιούμε μόνο όταν την χάνουμε!


Μια ασφάλεια υγείας θα πρέπει να σας εξασφαλίζει βασικές παροχές όπως δωρεάν επισκέψεις σε ιατρούς απευθείας στα ιδιωτικά νοσοκομεία και τις κλινικές, απεριόριστες εξετάσεις μέσω ΕΟΠΠΥ, διαγνωστικές εξετάσεις στα επείγοντα των ιδιωτικών κλινικών καθώς και δωρεάν ετήσιο checkup.
Οι παραπάνω καλύψεις θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε ασφάλεια υγείας και αποτελούν τις βασικές παροχές που θα πρέπει να έχετε από την ασφαλιστική σας.
Από ‘κει και πέρα και ανάλογα τις ανάγκες σας, μπορείτε να προσαρμόσετε το κάθε συμβόλαιο και να προσθαφαιρέσετε καλύψεις για να το φέρετε ακριβώς στα μέτρα σας.

Σύγχρονα και ολοκληρωμένα προγράμματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης εξωνοσοκομειακών και νοσοκομειακών παροχών] για την Ελλάδα και το Εξωτερικό και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Προγράμματα Ζωής - Συνταξιοδοτικά

Ενα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα είναι πλέον απαραίτητο για τη συμπλήρωση της κοινωνικής σύνταξης και την εξασφάλιση μιας καλύτερης ζωής στη συνταξιοδότηση.
Η ζωή είναι πολύ εύθραυστη, αρκεί ένα λεπτό για να γκρεμίσει ότι θεωρούμε δεδομένο. Για να εξασφαλίσετε αύριο, όσα αγαπάτε σήμερα.


Δημιουργήστε ένα σταθερό εισόδημα για τα χρόνια που έρχονται. Προνοήστε από τώρα για τη δημιουργία ενός σταθερού εισοδήματος μετά τη συνταξιοδότηση σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να διατηρήσετε το βιοτικό σας επίπεδο στην τρίτη ηλικία.
Σημαντική πρόκληση αποτελεί η εξασφάλιση ενός «πρόσθετου» συνταξιοδοτικού προγράμματος, καθώς η γήρανση του πληθυσμού και η υπογεννητικότητα απειλούν τη βιωσιμότητα των συστημάτων κοινωνικής ασφάλισης σε διεθνές επίπεδο.
Θα πρέπει λοιπόν, από σήμερα κιόλας, να σχεδιάσετε τη δημιουργία ενός πρόσθετου κεφαλαίου για τα χρόνια που έρχονται μέσα από ένα πρόγραμμα συστηματικής αποταμίευσης,  έτσι ώστε να διασφαλίσετε ένα ικανοποιητικό εισόδημα όταν πλέον δεν θα μπορείτε να εργάζεστε.
Για περισσότερες πληροφορίες και για μια εξατομικευμένη ανάλυση για τις δικές σας συνταξιοδοτικές ανάγκες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.